36-годишният Радослав Д., - шофьорът, който вчера вилня по улиците на

...
36-годишният Радослав Д., - шофьорът, който вчера вилня по улиците на
Коментари Харесай

Шофьорът от Варна с психични отклонения

36-годишният Радослав Д., - водачът, който вчера вилня по улиците на варненски квартал, бутайки пешеходка и няколко автомобила, е арестуван и настанен в болница заради очевидно несъответстващото положение.

Той е оказал и съпротива при задържането си, а при настаняването си в изолатора е показал принуждение по отношение на служител на реда. Най-вероятно двете каузи против Радослав ще бъдат обединени, оповестяват от прокуратурата.

Сигнал за вероятен случай е подаден още около 11.30 часа в ОД на Министерство на вътрешните работи Варна от бащата на водача. Той обяснил, че синът му, който страда от биполярно разстройство, се е качил на фамилната кола и е отпътувал за Варна. Преди това е имало скандал и пререкания с жена си, а Радослав заявявал, че мафията го търси, с цел да го убие и има желание да се избави във Варна

В 13.25 ч. автомобилът " Ауди А3 " на Радослав ударил пешеходка и то два пъти. След това блъснал два автомобила. Когато спрял в кръговото, жители се пробвали да го изкарат от колата, само че Радослав потегля и удря трети автомобил, по-късно се ударил и в близка къща поредно и с предната и със задната част на автомобила

След това траял по ул. " Кракра ", където шофирането му става причина за няколко следващи пътнотранспортни катастрофи. Спрял с удар в дирек, където към този момент е арестуван от служителите на реда.

Мъжът е отказал да бъде тестван с дрегер за алкохол и наркотици при задържането си. Заради високата температура, Радослав бил отведен във Военноморската болница със подозрения за COVID-19, само че резултатът е негативен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР